<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8979916324030367209\x26blogName\x3dFr%C3%B8ken+Makel%C3%B8s\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://frokenmakelos.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dno_NO\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://frokenmakelos.blogspot.com/\x26vt\x3d-2257351198009471507', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Frøken Makeløs

 

Re-budsjettering



I går skulle Homovennen og jeg på slippfesten til Jarle Bernhoft (han fra Span, du vet) på Blå, men så ble vi sittende ute og drikke øl litt for lenge og brått så var konserten utsolgt gitt. Det som er veldig bra med å planlegge ting som koster penger og så ikke gjennomføre dem, er at man åpenbart sparer veldig mye penger. I går for eksempel, sparte vi 150 kroner i inngangspenger, som gjorde at vi med svært ren samvittighet syntes vi kunne gå på Bar Boca og drikke drinker i stedet. Det er nesten sånn at jeg skal begynne å gjøre det oftere - planlegge å gå på Elton John-konsert for eksempel (er ikke det veldig dyrt?) og så vente med å kjøpe billett til det er utsolgt. Vips, så har jeg økt månedens shoppingbudsjett. Genialt!

Kan forøvrig anbefale champagnecoctail på Bar Boca (i tillegg til stedet i seg selv, så klart) - man blir sånn deilig susete i hodet av den. Og så føles det aldeles herlig dekadent å drikke bobler på en vanlig onsdag. Hurra!

(Bildene er tatt utenfor Blå, der er det jo helt magisk!)

Etiketter:

 

til denne posten

Svare?