<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8979916324030367209\x26blogName\x3dFr%C3%B8ken+Makel%C3%B8s\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://frokenmakelos.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dno_NO\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://frokenmakelos.blogspot.com/\x26vt\x3d-2257351198009471507', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Frøken Makeløs

 

Frøkna gifter seg

I går var den tidligere omtalte Halloween-festen, og her får dere som lovet bilder av frøkna i brudekjole. Dessverre har jeg ikke noe bilde av slepet, men det går fra livet og ned og laangt ut bak meg. Og så syns det kanskje ikke helt, men kjolen går helt opp til halsen, veldig victoriansk. Planen var å bære kjolen med en viss ærefrykt, det er jo tross alt temmelig sannsynlig at noen faktisk har giftet seg i den en eller annen gang. Men det viser seg at når ølen går inn så går ærefrykten ut, og nå er kjolen full av rødvinsflekker og noen grønne streker som jeg strengt tatt ikke aner hva er eller hvordan de havnet der.

Det var kåring av kveldens beste kostyme og han som vant var rett og slett en busk. En prydbusk faktisk, antagelig en tuja. Utrolig bra. På en velfortjent andreplass kom min kollega (mannlig) som var en særdeles spretten og pr-kåt Pippi. Mens vi andre fikk vise oss frem en gang hver i konkurransens første runde så rakk Pippi å stjele oppmerksomheten tre ganger med hoppetauet sitt. Forøvrig viser det seg at de på taxisentralen har mer humor enn man kanskje skulle tro, det var hvertfall ikke noe problem å bestille taxi i Pippi Langstrømpes navn.

Og så var det Norgesmesterskap i stein, saks, papir og til min store forbauselse vant jeg faktisk! Premien var en usaklig mengde svarte svettebånd med logo fra stein, saks, papir-NM i 2005. Noen som vil ha? Jeg har sikkert tjue, minst.

Kvelden endte dessverre ikke så bra er jeg redd, det ble grining og høy drama queen-faktor. Da er det bra at man har verdens aller beste venner som først trøster, så tar meg med hjem, trøster litt til, tar av meg brudekjolen, kler på meg en litt for liten joggedress, trøster enda mer, fjerner sminken min og putter meg til sengs. Takk dere vidunderlige mennesker, jeg lover å aldri mer si at dere er ubrukelige!

Etiketter:

 

til denne posten

 
Blogger Örn Sier:

Fineste Frökna!
Kanskje litt uheldig med cayalen, men det skal sikkert være sánn.

Det höres ut som kjempefine venner da.

*Klemmer pá dramadronningen*

 
 
Blogger Frøken Makeløs Sier:

örn: hehe, kajalen du. jeg hadde vel brukt opp et par blyanter hvis det var det som var redskapet.

de er det, de er de aller fineste i hele verden. takk for god klem! :-)

 
 
Blogger Örn Sier:

like fornöyd hvergang jeg finner ut at jeg ikke kan stave kosmetikk prodkter.

 
 
Anonymous Anonym Sier:

Det virket jo som en "stressfull" aften. :) men hoj, der kom brudebildene! Yej! Traff du Mister Alven i løpet av kvelden da? ;)

krispi.

 
 
Blogger Stian Sier:

Åjøsseball! Ronja Røverdatter møter vaskebjørn? Men kjolen var fin, den.

Hvorfor ble det grining på en fest?

Klem,
Stian

 
 
Blogger radiohode Sier:

Litt av en kveld, virker det som.

 
 
Blogger Sorgenfri Sier:

Fy tusan for en fin kjole!!

 
 
Blogger Frøken Makeløs Sier:

örn: skjønner det godt, kajal er jo utrolig vanskelig å stave... :-)

kris: hvem er mister alven?

frekke stian: hmpfr.
det var en gutt. er det ikke alltid det?

radiohode: beste festen på leeenge!

sorgenfri: ja, og enda har har du jo ikke sett slepet! bildene viser strengt tatt ikke hvor fin den egentlig er!

 
 
Blogger Zava Sier:

Jøss, høres ut som en kveld som spente innom det meste. Litt grining på slutten kan skje den beste. Fantastisk outfit må jeg si, og håret - hadde du hjelp av de mye omtalte remediet jeg tipset om? Ser nesten ut som om det gikk med en hel boks gitt.

 
 
Blogger Frøken Makeløs Sier:

Takk Zava! Nei, måtte bruke vanlig hårspray, håret mitt blir så mykt av vidunderproduktet ditt. Og så var det masse hardcore tupering. Likevel fallt håret sørgelig sammen i løpet av kvelden, så det viste seg at det hadde vært helt unødvendig å grue seg til å gre ut alle flokene dagen etter. To runder med balsam var alt som trengtes.

 
 
Blogger Örn Sier:

ja for det er det tenk.... :þ

 
 
Blogger Heidi Fleiss Sier:

Jeg vil ha svettebånd! Jeg trenger det når jeg løper opp og ned i tårnene på jobb!

Sendes til:

RFT v/Heidi
Rådhuset
0037 OSLO

På forhånd takk

 
 
Blogger Frøken Makeløs Sier:

Heidi: Da skal jeg sende. Holder det med ett eller vil du ha to?

 
 
Blogger Zava Sier:

Mykt? Jøsses, mitt står alle veier om jeg vil. Gjerne i lett kombinasjon med vanlig spray, da kan det omrent stå på hendene for meg :D

 
 
Blogger Frøken Makeløs Sier:

Zava: Hmm, ok. Må prøve det i kombo med vanlig spray da, det har jeg ikke gjort ennå.

 

Svare?