<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8979916324030367209\x26blogName\x3dFr%C3%B8ken+Makel%C3%B8s\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://frokenmakelos.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dno_NO\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://frokenmakelos.blogspot.com/\x26vt\x3d-2257351198009471507', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Frøken Makeløs

 

Nå syns jeg folk skal begynne å gifte seg litt

Det gikk akkurat opp for meg at jeg har vært i flere begravelser enn bryllup i mitt ennå ikke alt for lange liv. Det er da en skam!

Hadde det enda vært sånn at alle vennene mine var single, for det kunne jo vært en riktig så hyggelig situasjon - hvertfall for meg. Men neida, de er ikke det. Men gifte seg skal de liksom ikke likevel. I tillegg til homoer som ikke liker shopping så tror jeg at samboende venner må være noe av det mest ubrukelige som fins. Ikke kan man regne med å rocke byen med dem i helgene og ikke inviterer de til bryllup sånn at man kan få bruke en av de påfallende mange selskapskjolene man tilfeldigvis har hengende i skapet.

Så jeg syns rett og slett at folk burde begynne å gifte seg litt. Og det er jo ikke sånn at jeg bare skal kreve ting sånn helt uten videre, så her er hva jeg føler at jeg kan bidra med:
  • Makeløs Niese er en knusebedårende blond femåring med prinsessefetisj som garantert stiller svært entusiastisk opp som brudepike
  • Jeg er ganske god på å rime og skriver gjerne en sang eller to til brudeparet
  • Dessuten er jeg en racer på logistikk og føler at jeg har mye å bidra med både når det gjelder bryllupsplanlegging og utdrikkingslag. Uselvisk som jeg er forlanger jeg på ingen måte hverken betaling eller status som forlover
  • Siden jeg har hatt relativt god tid på å planlegge mitt eget bryllup som det strengt tatt kan se litt dårlig ut for, har jeg bøttevis av ideer til hvordan en sånn fest kan gjennomføres
  • Frøken Fräken (som helt sikkert kan overtales til å bli med) og jeg er vanvittig gode på entusiastisk klapping i kombinasjon med (akkurat passe) høylydt yaaaayy-ing, så vi er utrolig kjekke å ha både når bruden prøver kjoler og når brudgommen insisterer på å vise frem bryllupsvideoen for femogtyvende gang
Sånn, da regner jeg med at mye er gjort. Sett i gang alle sammen!

Etiketter:

 

til denne posten

 
Anonymous Anonym Sier:

Eh...Nei takk. Hva er poenget med bryllup, liksom? Det er ofte kjedelig, man drikker seg for full og ødelegger skjorta til 1.200,- kroner. Begravelser derimot, er en ypperlig anledning til å tenke over livet.

Jeg er riktignok for fest og moro, men bryllup, altså, seriøst! Brudgommen som griner og hikster ut «jeg elsker deg» selv om han ikke er full, den gjennomtørre kjerringa fra Human-etisk forbund som ikke har glimt i øyet, eller enda verre, presten som prater om kjærlighet og Guds ild og så skal man plutselig bli rørt av slikt??? Hva er det for noe tull. (Retoriske spørsmål trenger ikke spørsmålstegn).

Og så har vi slektningene, som stort sett bare vimser rundt forvirret, uengasjert eller veldig full. Disse høflighetsfrasene slik som «bruden var fin i dag». Det verste er all den fotografering i for dårlig lys. Disse barndomsvennene. Forlovertalen til brudgommen som av en eller annen grunn alltid blir en nedtur (menn behersker nok ikke den for intime stilen forlovertaler har).

Taler. Sangene. Sitte sammen med folk du ikke vil sitte sammen med.

Rekk om hånden du som fortsatt kaller dette en fest.

 
 
Blogger Frøken Makeløs Sier:

*rekker ufortrødent opp hånden*

 
 
Anonymous Anonym Sier:

*rekker opp hånden og gleder seg til venninnes bryllup neste august allerede*

 
 
Blogger Minneapolise Sier:

Mine venner gifter seg i hytt og pine, faktisk i høyere frekvens enn jeg har råd til norges-billetter.

Skal jeg videresende invitasjon neste gang?

 
 
Blogger Stian Sier:

*hm* ... skeptisk ...

 
 
Blogger Thomas Sier:

Grrr... bryllup.

 
 
Blogger Kristin Storrusten Sier:

Jeg er så hjertens enig at det nesten er litt skummelt! Minneapolise kan godt videresende invitasjonene til meg, jeg har aldri latt meg stoppe av at jeg ikke kjenner brudeparet. Jeg skulle ønske dette var tull, det er dessverre ikke det.

 
 
Blogger Minneapolise Sier:

Kristin og Makeløs: Da tenker jeg vi sier høyeste bud ;)

 
 
Blogger Lothiane Sier:

Finn en mann til meg, så skal jeg stille opp. ;)

Men jeg er anti når det gjelder "normale" bryllup. Det har jeg hatt en gang. Been there, done that, got the t-shirt. Om det blir en neste gang skal jeg ha noe utradisjonelt og kult som står i stil med interesser og personlighet. :)

 
 
Blogger Sukkerspinnengelen Sier:

Jeg trur det er hyggelig å være gift, men det kan da ikke være nødvendig med alt dette bryllupsstyret?

 
 
Anonymous Anonym Sier:

*klapper entusiastisk og kan overtales* yaaaaaayyy!

 
 
Blogger AlterEgo Sier:

Ja til bryllup! Fordi de ikke trenger aa vaere det hoffmarshallen sa:) I alle fall tror jeg at han og jeg har veldig forskjellige venner og familie.

Men froekna, det er bedre aa ha brylluper aa se frem til (slik du har) enn aa ha dem bak seg (slik jeg for det meste har) og maatte venne seg til brudd og skilsmisser og saann. Jeg toer ikke engang tenke paa hvordan eventuelle venners-nummer-to-bryllup vil bli...

 
 
Blogger Örn Sier:

Bryllup er kjempe gøy! skal på tredagers vinterbryllup på Røros i Januar. Det blir sååå stas det:D

Marskalk: Du må finne deg noen festligere bryllupsvenner. Dette holder jo ikke mål. Er jo soleklart at det ikke er du som er spesielt negativ, men at bryllupsvennene dine vet ikke hva de holder på med. Du får gi dem beskjed om å skjerpe seg litt!

 
 
Blogger Frøken Makeløs Sier:

ruskesara: klart du gjør!

minnea: ja takk!

stian og thomas: pøh. menn!

kristin: pleier du å henge rundt nærmeste kirke på lørdagene om sommeren? :-)

minnea: øh.. du kan få slå meg i en konkurranse eller to? dammit, det har du jo allerede gjort.. :-)

lothiane: ah, det fins t-skjorter? yay! men du trenger jo ikke bare gå i ditt eget bryllup, det er stas å være gjest også!

sukkerspinn: jovisst er det vel det! helt absolutt, tvingende nødvendig er det :-)

frøken fräken: yaaayy right back at'ya!

aleterego: det er vel så. men enn om de aldri gifter seg da - bare fortsetter å være sambiser forever? lumpent!

örn: hurra, ordentlig gammeldags vinterbryllup jo! :-)

 
 
Blogger Sukkerspinnengelen Sier:

...men hvis Ørn mangler en borddame på tri-heile-dagar-til-endes-bryllupet, så kunne jeg vel ha latt meg overtale...

 
 
Anonymous Anonym Sier:

Jaaa til bryllup! Det er skikkelig morro og fest syntes jeg, og en glad annledning. Jeg har bare vært i ett par stykker, og kunne godt tenkt meg flere. Håper noen blir inspirert av denne posten og byr opp til bryllupsfest!

 
 
Blogger AlterEgo Sier:

Enig med du, Makeløse dama, det er juks hvis man bare er samboere hele tida... Jeg har vært i flere bryllup enn jeg kan telle og lar meg fortsatt begeistre i 9 av 10 tilfeller! (Det siste var eksempelvis et bygdebryllup i indre trøndelag med gammeldags mjød og musikk som fikk DDE til å virke som høykultur...)

Men apropos bloggebryllup: Skal man tro nettet er jo flere aktive bloggere samboere, forsempel Sorgenfri. Frem med fakler, bannere og taktfaste rop: "Vi vil ha bryllup!"

;-)

 
 
Anonymous Anonym Sier:

Ja, tenke seg til. Søskenbarnet mitt gifter seg like over jul. Og han skal ha s liten bryllupsfest at jeg ikke får komme.

Snakk om å v¨ære snurt ;-(


kri.

 
 
Blogger Annikken Sier:

kri: Da hadde jeg også vært snurt!

Jeg gleder meg som en gærning til alle vennene mine begynner å gifte seg. Angrer nesten litt på at jeg ikke ble bedre venn med en del av folka jeg gikk på (kristen) folkehøgskole med, mange av de lyste jo "jeg-vil-gifte-meg-tidlig," og det stemmer, for nå gifter folk derfra seg i rasende fart...

 
 
Anonymous Anonym Sier:

Frøken Makeløs -- bride by proxy

 
 
Blogger Frøken Makeløs Sier:

sukkerspinn: du får høre med han da vel :-)

villkatta: ja se det hadde vært noe!

alterego: men tror du vi blir invitert dit da?

krissy: oi, da hadde jeg vært bra grinete ja!

annikken: haha, høres ut som et fantastisk utgangspunkt for vennskap! :-)

sus: who, me?

 
 
Blogger Helene Sier:

Jeg skal gifte meg i 2009,og blogger om det i samme slengen. Bryllup er alle tiders!

Vi vurderer å leie en sånn rodeomaskin som festunderholdning. kan vel umulig bli kjedelig da vel??

Og masse alkohol, dansing på bordene, og høy partyfaktor. Kirken må det jo bli for min del, men det er jo bare tre kvarter av hele dagen!

 
 
Blogger Frøken Makeløs Sier:

helene: grattis! rodeomaskin i bryllup har jeg aldri hørt om før, men kanskje jeg har gått glipp av noe? høres ut som dere kommer til å få en heftig fest! :-)

 
 
Blogger Helene Sier:

hehe..meningen det.. ;)
Det skal være noe for alle. OG de aller fleste som kommer er unge, spreke mennesker. Men vi skal selvsagt ha litt tradisjonelle ting og da. Slik som dans og sånt.
Men en ting: det skal være moro!

 

Svare?