<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8979916324030367209\x26blogName\x3dFr%C3%B8ken+Makel%C3%B8s\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://frokenmakelos.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dno_NO\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://frokenmakelos.blogspot.com/\x26vt\x3d-2257351198009471507', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Frøken Makeløs

 

Velkommen Chloé!


Det viser seg at jeg er en større merkevareslave enne jeg trodde. I går feiret vi Søsterns bursdag og da snakket jeg blant annet med hennes venninne som gjennom jobben har god peil på First Price-produkter. I følge henne er dette utmerkete produkter som i mange tilfeller faktisk er nøyaktig den samme varen som den som er dobbelt så dyr, den har bare litt mindre fancy innpakning. Det avgjørende argumentet for min del var uansett da hun dro opp sin (ekte såklart) Chloé Paddington-veske. Kan hun så kan jeg!

Så nå er det farvel til Jordan (FP: fire tannbørster for en tier - kan bytte børste hver uke, snakk om tannhygiene!), Libresse, Kleenex, Findus, Old el Paso (FP: taco kit med skjell, kryddermix og saus for en tier), Maarud og Lano - og velkommen til Chloé! Gleder meg som en unge.

Er det andre som også vil bruke pengene på annet enn merkemat så er trikset å lete på de nederste hyllene, der stables nemlig varene som butikken har minst inntjening på.

Etiketter: ,

 

til denne posten

Svare?