<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8979916324030367209\x26blogName\x3dFr%C3%B8ken+Makel%C3%B8s\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://frokenmakelos.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dno_NO\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://frokenmakelos.blogspot.com/\x26vt\x3d-2257351198009471507', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Frøken Makeløs

 

Bytte jobb?


Har eglet meg inn på familien til Søstern i dag, det var som alltid utrolig hyggelig. Temaet for gårsdagens blogginnlegg kom selvsagt opp etter at gullungene hadde lagt seg, og Søstern var hjertens enig med meg i at jeg har vært en dust (takk for den ærligheten).

Fornuftig som hun er mener hun at dating er en elendig måte å bli kjent med noen på, og hun lanserte derfor et forslag om at jeg sporenstreks bytter jobb til et sted som har en høyere andel menn enn nåværende bransje (skal ikke så mye til for å slå den). På den måten kan man bli kjent med eventuelle kandidater i en mindre kunstig setting. Det er godt ment, men jeg vet ikke helt jeg - jobbsøk hvor det viktigste kriteriet er kjønnssammensetningen på den potensielle arbeidsplassen? Er jeg virkelig så desperat? I think not.

Etiketter:

 

til denne posten

Svare?